Zayıflama Kamplarında Kalıcı Zayıflama

Çarşamba

33 Kilo Zayıflama! "Bu işin en güzel anlatımı beynimize atılan formatın ta kendisidir."

Kilobekçiliği benim için; yeniden doğmak demek, hayatımdaki yaşamımın dönüş noktası gibi hayata gözümdeki perdeleri kaldırarak yeniden başlamak demektir. Hayal etmeye çalıştığımda nasıl bir eğitim, nasıl bir bakış açısına sahip bir insan başka bir insana bu kadar değer katabilir, anlayamıyorum daha çok tadını çıkarıyorum. Hangi üniversite bölümünden mezun ya da hangi eğitimi almış bir insan bu kadar donanımlı aynı zamanda karşısındaki kişiye adapte olarak doğru yönlendirebilir ki, bu sorunun cevabı yok. Hayata daha ışıl ışıl bakan elindekilerin kıymetini bilen aldığı her nefesin kıymetini anlayan bir olmama sebep olan benim için yüce biridir.
HK Performans ONLİNE ZAYIFLAMA SİSTEMİ olan KİLOBEKÇİLİĞİ Programına başlamadan önce, benim için hayat daha çekilmez, daha çözümsüz rüzgârın götürdüğü yere savrulan biriydim. Sadece önünü görebilen yarını göremeyen biriydim.


Bu nedenle bence sadece Kilobekçiliği demek kilo bekçilerimize haksızlık olur çünkü Kilobekçilerimiz bizim sadece Kilobekçilerimiz değil, vücudumuzdaki kiloların yanı sıra asıl ruhumuzdaki kiloların Kilobekçileri, bilinçaltımızı rahatlatmamızı boşaltmamızı sağlamaktadırlar. Bu işin en güzel anlatımı beynimize atılan formatın ta kendisidir. Ben Kilobekçim sayesinde 35 yaşımda bir kez daha doğdum. Bu doğuşum da hayatımı çok daha bilincinde her nefesimin değerini bilerek yaşayacağım bir ömre “merhaba” dedim. Bunları da sevgili meleğim biricik Kilobekçimin ışığında buldum :)
K.Ö.


ALINTI: Okumuş olduğunuz KİLOBEKÇİSİ değerlendirmesi Online Zayıflama Sistemi olan Kilobekçiliği üyesi K.Ö. tarafından yazılmıştır. Daha fazla kalıcı zayıflamayı başarmış üye yorumu ve zayıflama başarı hikayesi okumak için www.hk.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Pazartesi

Kalıcı olarak 21,5 ZAYIFLAMA BAŞARISI!


1. Turbomend hakkındaki genel değerlendirmeniz nedir? Turbomend kullanımı sürecinde açlık, tokluk ve enerji anlamında ne gibi farklılıklar yaşadınız?
Başlarda korktum aslında yakın zamanda zayıflama ürünleri yüzünden kayıplar yaşayan olarak ama tereddütle başladığım Turbomend bana zihinsel, fiziksel ve ruhsal anlamda iyi bir yardımcı oldu. Kendimi her zaman Turbomend kullanmaya hazır hissettim ve yeterli tokluğu hissettim ama hiçbir zaman açlık hissetmedim. Çok doyurucu her şeyden önce güven verici alıştığınız her şeyin yerine rahatça koyabileceğiniz bir ürün…
2. Turbomend ürününü kimlere önerirsiniz?
Herkese öneririm ama özellikle bizim ev halkına (: yemek pişirmekten kurtulurum(:
3. Turbomend tabanlı tam arınma kürü hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Tam arınmaya yeni geçtim ama çok etkili belli günle sınırlı ama etkisi az bir sürede belli oldu.
4. Turbomend destekli eğitim programda zorlandığınız zamanlar oldu mu? Varsa bu anları biraz detaylandırır mısınız?
Oldu nasıl mı? Alışkanlıklar yüzünde Turbomend içiyorsunuz karnınız doyuyor fakat alışkanlıklar yenme eylemine davet ediyor, aç olmasanız bile sıvı olma kullanımı çok süper ama burada bir yanılsama var yıllar süren katı beslenmenin yerine farklı bir sunum ilk başta yadırganıyor. Ben bunu anne sütü içen bir çocuğa ilk günden katı gıda vermek gibi gördüm. Tabii bu sadece benim bilinçaltı sohbetim ama sonraları bende alıştım. Bu alışma sürem etkisini gösterdikten sonra oldu tabi ki.
5. Turbomend kullanımı sırasında herhangi bir olumsuz fiziksel belirti veya yan etki ile karşılaştınız mı?
Hayır, karşılaşmadım. Çok çabuk adette oldum.
6. Üstün performans destek ürünü ile Gelişerek Değişim Eğitimi Model Programını, bir arada almanız size nasıl bir ayrıcalık kattı?
Hem de nasıl… Yeniden başlayan bir yaşam öyküsüne dönüştü. Zihnimle onayladığım durumları ürünle destekleyince ortaya yeni bir ben çıktı.
7. Ürün destekli zayıflama süreci; öncesi ve sonrasında tartı ve ölçümlerdeki değişim nedir?
Tartı, önce onunla barıştık ve tartı yaşamımda sadece araç ve kontrolümü sağlayan yardımcı haline geldi hak ettiği değerde kaldı. Haftada 1 defa tartılmama rağmen neysem oyum yani hedefe uygun bir haftaysa tartıda da öyle gösteriyor. Ama asıl güzel olan durum, ürünün ruhum bedenim kadar yüzüme, cildime de etki etmesi gülümseyen pırıldayan ben görüyorum artık her sabah aynada…
B.Ş

ALINTI: Okumuş olduğunuz TURBOMEND  anket değerlendirmesi HK PERFORMANS Online Zayıflama Sistemi olan KİLOBEKÇİLİĞİ üyesi tarafından yazılmıştır. Daha fazla üye yorumu ya da ZAYIFLAMA BAŞARI HİKAYESİ okumak istiyorsanız www.hk.com.tr adresini takip edebilirsiniz.

Zayıflama Programları hakkında bilgi almak için; arayabilir ya da mesaj yazabilirsiniz: www.geliserekzayiflama.com/iletisim



 Açıklama:
Bu anlamlı ve içten yorumu içten üyemize teşekkürlerimizi sunuyor bu başarının kilo problemi olan herkese örnek olmasını diliyoruz.
Her şeyde olduğu gibi zayıflama sektöründe de tüm sorunların kaynağı yetersiz iletişimdir. BİZ BUNU ORTADAN KALDIRDIK. Sizlerle aynı yolda yürümekten aldığımız keyif tuttuğunuz elin sıcaklığından belli değil mi…
BU SİSTEMDE BAŞARISIZLIĞA YER YOK!
BU SİSTEMDE UMUTSUZLUĞA YER YOK!
 BU SİSTEMDE DUYGUSUZLUĞA YER YOK!
Duygularınız bizim için önemli! Ruhunuza hitap eden bir sistem tüm bedeninizi derinden etkileyecek ve sizi Gelişerek Değiştirecektir. 
HK Performans Sadece Bir Zayıflama Sistemi Değil, AYNI ZAMANDA Hayatı Şekillendirmeye Adanmış Bir Yoldur.
Bizimle aynı yolda yürüme cesaretini gösterenler, ruhundan tonlarca kilo verirken bedenen zayıflamakla kalmayıp, ideal kiloda sağlıklı ve mutlu bir geleceğin anahtarına sahip olacaktır.
ASLA BAŞARAMAM DEMEYECEKSİN! DENEYECEKSİN VE YANILDIĞINI GÖRECEKSİN.
HK PERFORMANS SİZİ ZAYIFLATIR!