Zayıflama Kamplarında Kalıcı Zayıflama

Perşembe

6 AYDA 26 KİLO ZAYIFLAMA BAŞARISI!



Söze nereden başlayacağımı bilemiyorum. Yaşadığım değişimi sayfalarca yazsam da bitmez ama tek kelimeyle anlatacak olsaydım, kesinlikle ÖZGÜRLEŞTİM derdim.. 

Artık bu ailenin bir ferdiydim. İnanmak yolun yarısıdır... Ben de size inandım, kendime inandım... Bu zorlu süreçte, yol arkadaşım, can yoldaşım kilobekçim oldu... İyi ki de oldu. 

Son yıllarda aldığım kilolarımla boğuşmaktan hayatı kaçırmıştım... Mutsuzdum, umutsuzdum, pes etmiştim... Hayattan kaçıyordum, en yakın arkadaşımın düğününe bahaneler uyduruyor, denize girmiyordum. Kendimi beğenmiyordum, bedenimden utanıyordum. Giydiğim hiçbir şey yakışmıyordu, somurtkan, sevimsiz bir insan olup çıkmıştım. Kimseyle görüşmek, konuşmak istemiyordum. Psikolojim bozuldu, şeker ilaçlarına başladım. Her pazartesi diyete başlıyor, her gün spora gideceğim diyordum ama ne oluyorsa kendimi evde tv'nin önünde sürekli bir şeyler yerken buluyordum. Ağlama krizlerim artmıştı. Kimse beni anlamıyordu. Diyetisyenler kilo aldırıyordu. Çaresizdim, korkuyordum, mutsuzdum, yalnızdım. Yiyecekler en büyük tesellimdi. Onlar hep yanımdaydı.

Bir gün ciddi bir kalp çarpıntısı yaşadım. Çok korkmuştum, kalp krizinden ölüp gideceksin dedim. Bir şeyler ters gidiyordu, bir yerlerde hata yapıyordum. Bedenim benim değildi, hükmedemiyordum artık ona, o kadar çok yardıma ihtiyacım vardı ki. Çok yalnızdım. 
İşte o gün karar vermiştim aranızda olmaya. Yolum çok zorluydu ve uzundu, inanıyordum verecektim ama kaç kilo verecektim... 26 kilo vardı önümde... 

Hiçbir detayı kaçırmadan çok şeyler öğrendim senden. Sen benim en sabırlı yol arkadaşımsın Kilobekçim... Her zaman inandın bana, her negatifi, pozitife çevirdin. Beni bana inandırdın öncelikle. Senin yazdığın, senden öğrendiğim her şey hazinem oldu. 

Süreçle birlikte hayatımda o kadar çok değişim başladı ki bedenimi duyabiliyorum, onun ne istediğini biliyorum, farkındalıklarım arttı. Ağrı sızı olmadan, huzurla uyanıyorum, güne gülümseyerek başlıyorum. Enerjik, neşe dolu ve mutluyum. Daha hareketli bir yaşamım var. Spor yapmak, su içmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı. 

Bu yol uzun... Sabır ve emek istiyor, kararlılık istiyor, destek istiyor... 

Süreçte yaşadıklarım kilo vermekten öte bir şey. Kilo vermek de almak da çok kolaymış ama önemli olan bakış açısını düşünceleri değiştirmek, yaşam şeklini değiştirmek, istikrarlı olmayı öğrenmek... Kilo vermenin yanında ben bu ailede çok daha fazlasını kazandım. Ruhum hafifledi, beynim hafifledi. Eskiden doğru zannettiğim ezberlerim çöpe gitti. Miktar algım değişti, hislerimi kontrol edebiliyorum artık. Sadece yemek yiyerek mutlu olunmayabiliyormuş, besin haricinde de pek çok enerji kaynağı olduğunu öğrendim. Uyuşturucu gibi bedenimi, beynimi ele geçiren, özgürlüğümü elimden alan beni mutsuz, huzursuz eden, ilişkilerimi etkileyen yemek tuzağından kolaylıkla çıkmamı sağladı öğrendiğim her şey... Hayır diyebilmenin ne kadar kolay olduğunu öğrendim ben... Kilo vermekle birlikte ne kadar güçlü bir insan olduğumu fark ettim. En önemlisi sağlığıma kavuştum, şeker ilacımı bıraktım. Çarpıntılar, omuz bel ağrılarımdan eser kalmadı. Hem bedenen, hem ruhen değiştim. Kendime güvenim geldi. Huzurla doluyum... Yüzümde gülücükler açıyor. Etrafımdaki çoğu insandan farklıyım ve özelim çünkü ben ve bedenim artık ne istediğimizi çok iyi biliyoruz. 

En güzeli de artık fark edilmeye başladım... Önce kendimi fark ettim, sonra da diğerleri beni fark etti. İnsanların şaşkınlığı çok hoşuma gidiyor... Bu imkansızın nasıl gerçekleştiğini öğrenmek istiyorlar. 

Vee en önemlisi, artık tartıda gördüğüm rakama inanamayıp, mutluluktan ağlayan biri oldum. Bunu hak ettiğimi biliyorum ama bu ailenin sıcaklığı, kabulu, samimiyeti, inancı beni güçlendirdi. İçimdeki BEN’i ortaya çıkardı. 

Hep söylüyorum, ben kaybederken kazananlardanım, gelişerek değişiyorum, mutluyum, gülümsüyorum.. 

Hele ki kilobekçim, yol arkadaşım... Bunlar senin sayende oldu. Mutlu bir insan yarattın sen, kaprisimi de çektin, asabiysem güldürdün, kafam doluysa rahatlattın, ümitsizliğe asla yer vermedin. Bir süre daha yoluma yoldaş olacaksın. Senden öğreneceğim daha çok şeyler var. 

Teşekkür ediyorum yetmiyor, inan yetmiyor, kelimelerle tarifi yok yaşadıklarımın, mutluluğumun, huzurumun.. 

Vee tabi ki Halil Bey, muhteşem bir sistem, muhteşem bir dayanışma, muhteşem bir ekip...
Bu ailede olmak güzel, iyi ki buradayım, iyi ki sizlerle yolum kesişti. Siz benim mucizemsiniz... 

Yaptıklarınız için minnettarım size, 

Yolunuz açık olsun.. Işıkla, sevgiyle dolsun.  

E.B





Açıklama:

Kalıcı, sağlıklı ve en hızlı zayıflama yöntemlerini ortaya koyan HK Performans ile İDEAL KİLOYA ulaşırsınız. Her gün değişen canlı ve renkli aktiviteler ile hayatın farklı renklerini yaşarken, hedef odaklı GELİŞEREK zayıflama eğitimleriyle alternatifsiz bir zayıflama süreci yaşamaya hazır mısınız?

Sizlerin bile kendine inanmadığı zamanlarda biz başarabileceğinize inandık ve sizlerle sayısız başarılara imza attık. HK üyelerinin gerçek zayıflama başarı hikayelerini takip ederek gerçeği siz de görebilirsiniz. '' Başarabilirim'' umudunuzu çalan diğer sistemlerle HK Performans kıyaslanamaz. 

Kendinizde büyük değişim yaşamak, eşsiz bir zayıflama süreci ile RUHEN ve BEDENEN değişmek istiyorsanız bu kapıdan içeri girmenizi öneririz.

Doğru Kapıda Doğru Anahtarlasınız!

HK PERFORMANS EĞİTMENLERİ


Not: Yukarıda okumuş olduğunuz başarı hikayesi HK Performans üyesi tarafından yazılmıştır. Devamı ve daha fazlası için LİNKE tıklamanız yeterlidir. www.hk.com.tr/basarilar.asp




 

Salı

TURBOMEND'LE ARINARAK ZAYIFLAMA

 zayiflama-kampi

Turbomend hakkındaki genel değerlendirmeniz nedir? Turbomend kullanımı sürecinde açlık, tokluk ve enerji anlamında ne gibi farklılıklar yaşadınız?
Turbomend’in içinde yok yok! Kişiye özel, butik olması açıkçası benim içime daha çok sindi.
Yoksa genel bir ürün olsaydı sanırım diyet/rejim listeleri gibi anlamsız olurdu.
Özellikle s
ıcak yaz günlerinde buz gibi bir turbonun keyfi ANLATILMAZ YAŞANIR :)
Süper ve başarılı bir içecek, enerji konusunda doping etkisi var. Özellikle spordan önce bir turbo içtiğimde performansım 2 kat daha artırıyor:)
Turbomend ürününü kimlere önerirsiniz?
Bana göre vücut direnci ve bağışıklık sistemi düşük herkese önerebilirim :)
Turbomend tabanlı tam arınma kürü hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Turbomend’le yarım kür arınma yapıyorum, tam kür arınma hiç yapmadım :(
Üstün performans destek ürünü ile Gelişerek Değişim Eğitimi Model Programını, bir arada almanız size nasıl bir ayrıcalık kattı?
Aynı gece gündüz gibi birbirlerini tamamlıyorlar. Hedefe odaklanırken hem kilobekçimin paylaşımları hem de Turbomend desteği ile birlikte daha fazla motive olmuş oluyorum.
E.U
ALINTI: Okumuş olduğunuz Turbomend Değerlendirme Anketi HK Performans Sistem Üyesi tarafından doldurulmuştur. Anket değerlendirmelerini ve fotoğraflı zayıflama başarı hikayelerini okumak için www.hk.com.tr adresini ziyaret ediniz.
 zayiflama-kampi

AÇIKLAMA:
Kalıcı ve hızlı zayıflamak; güçlü motivasyon, sürekli takip kontrol mekanizmaları, bilinçli eğitim ve çok yönlü amaca ve hedefe yönelik desteklerle mümkündür. 

HK Performans size tüm bunları ve daha fazlasını verebilecek, dünyada alternatifsiz
zayıflamayı sağlayan tek adrestir.
GELİŞEREK DEĞİŞİM sadece HK Performans ayrıcalığı ile yaşanır. İdeal kilo - istediğiniz estetik görünüm ve hayalinizdeki sizi, size verecek alternatifsiz tek kapı HK PERFORMANS.
Biz ZAYIFLAMA işi yapmıyoruz! Yaptıklarımız ve yaşadıklarınız sonucu bedeniniz yüklerden kurtulurken, ruhunuzdaki tonlar hafifler, ZİHNİNİZ ÖZGÜRLEŞİR!

Sonrasında fit bir beden ve ÖZGÜRLÜK!

Sizde olan Mükemmeli keşfetmek için bizimle yola çıkmaya hazır mısınız?

Unutmayın! Bu sistemde başarısızlığa yer yok! “ben yapamam” demeyin! Mutlaka HK Performans farkını deneyimleyin!

Çünkü HK Performans SİZİ ZAYIFLATIR!

 zayiflama-kampi



Perşembe

ONLINE ZAYIFLAMA- Program Öncesi ve Sonrası Değerlendirmesi!


Lütfen yemek çeşitliliğindeki değişimi program öncesi ve bugün geldiğimiz noktada karşılaştırarak değerlendiriniz.

Eskiden her şeyden yerdim, severek yerdim üstelik. İştahla yemek yemekten bahsederken eşim derdi hatta, "zannedersin kebap, kuzu çevirme; halbuki sen kapuskayı da aynı iştahla yiyorsun, yemeğin her çeşidini seviyorsun" Şimdi daha spesifik, ihtiyaca yönelik tüketiyorum, tadarak keyfine varıyorum. Keyif yaptığım zamanlar hedefe uygun olarak yiyorum.


Lütfen tüketimde değişen miktar algınızı program öncesi ve sonrası şeklinde değerlendiriniz.


Kendimle ilgili en önemli şikayetlerimden biri de "ayarsız miktarda" yemekti. Şimdi baktığımda fark ediyorum ki ihtiyacım olandan, gereken miktardan yani çoktan da çok yiyormuşum. İşin ilginci, başkaları için de aynı şeyi gözlemleyebiliyorum, çoğu kimse gerçekten de gereğinden fazlasını tüketiyor. Sıcak ve soğuk içeceklerdeki şekere bakış açısı ve miktar algısını program öncesi ve bugün şeklinde değerlendiriniz. 97'den beridir, sıcak içeceklerin, nadiren içtiğim orta şekerli Türk kahvesi hariç hiçbirinde şeker kullanmıyorum. Şeker katılarak içilmesinin içeceğin kendi tadını tamamen ortadan kaldırdığını, içileni de şerbete dönüştürdüğünü düşünüyorum. Soğuk ve özellikle de gazlı içecekleri, bir seferde 1 lt kola şeklinde değil ama hemen her gün tüketiyorduk. Ben artık hiç içmiyorum, eşim ise nadiren içiyor. Velhasıl şekerli içecekler çok iç bayıcı geliyor artık bana, bir bardak soğuk ayran gibisi yok, ailemi de bu doğrultuda yönlendiriyorum.

Normal zamanlarda tatlı yeme isteğinizi program öncesi ve şimdi şeklinde değerlendiriniz.

Ağır ağdalı tatlıları değil de az şekerli ve az pirinçli lezzetli bir sütlaç gibi daha hafif olanları tercih eder, hafif bir alternatif yok ise de olanın tadını hafifletmek için yanında süt yahut yoğurt ile tüketirdim. Çikolata, gofret ya da küçük tatlı kekleri ise daha sık tüketirdik. Şimdi eskiye nazaran çok daha nadiren tatlı yeme isteği duyuyorum, o zamanları da kuruyemiş, meyve, müsli gibi çeşitlerle geçiştirebiliyorum. 

.
Açlık kavramı, duygusal ve ruhsal açlığın tanımı ve bu anlamda yaşadığınız duygular ve tercihleri program öncesi ile kıyaslayınız?

Ben de pek çokları gibi açlığın duygusal olanından haberdar değildim. Ancak program esnasında öğrendiklerim, kendimde gözlemlediklerim ve sürecin bu aşamasına kadar yaşadıklarım, geçirdiğim değişim, direnç ile karşılaşmaya karşın yaklaşımın ve genel perspektifle bilincin değişmesi yüzünden sürdürülebilir olan motivasyon, bana açlığımın büyük çoğunluğunun fiziksel değil duygusal olduğunu ve yemekten ziyade çiğneyerek tüketme ihtiyacı hissettiğimi, bunu da doğru biçim ve miktarda yapabileceğimi fark ettirdi.

Lütfen zayıflama konusunda Kilobekçiliği programı hakkındaki düşüncelerinizi ve programa olan güveninizi program öncesi ve sonrası şeklinde yazınız.

Düşünce ve yaklaşımın bir şekilde işe yaradığına ikna olmuştum ama bunun uygulamada nasıl bir süreç ve KB-üye etkileşimi içerisinde gerçekleştirilebileceğine dair tereddütlerim vardı işin doğrusu... Sistemin performansı beni şaşırttı, zahiri bir bekçiniz var gerçekten, donanımlı ve pratik, sorun yerine çözüm odaklı alternatifler üretiyor, kolay manevra alıyor, her durumda yanınızda (bu iyi mi kötü mü bilemiyorum tabii :)) olduğundan nefesini adeta ensenizde hissediyorsunuz, ciddi ama mesafesiz bir ilişki içerisinde sizi tanıyor, sonunda birbirinize alışıyorsunuz ve bir bakmışsınız adeta ailenizden biri oluvermiş. Diğerleriyle karşılaştırıldığında bunun getirisi güven ve birlik duygusu, yarattığı sinerji, odaklanma hali ve inanç tarif edilemez...

Giyim tarzınız ve giysilerinize bakış açınızı, program öncesi ve sonrası giyim algınız ve düşünceleriniz nasıl?

Giyim alışverişi keyifli bir iş imiş, bir beden küçüğü var mı diye sorabilmek harika hissettiriyormuş, örtünmek yerine giyinmek, mecbur kaldığın yerine istediğini giymek şahane imiş. Hele bir de 10 sene önce almış olsan da bir gün giyilecek diye gardrobunda hala duruyor olan giysileri, "ee, ama bunun olması gerekirdi, bol geliyor" diye ayırmak var yaa...İşte o nasıl bir zevk, onu anlatamam :)

 Lütfen Diyet - Rejim gibi kavramlara bakış açınızı program öncesi ve sonrası şeklinde yazınız.

Diyet hayatın gerçeğiyle örtüşmüyor, kendini geliştirmeden yaşadığın her süreç, sonunda bir gün bitecek telaşıyla tüketiliyor, sonunda kaybettiklerinin üzerine daha fazla yük biniyor ve sürekli aynı durağan kısır döngü içerisinde kaybolup en nihayetinde de kendini koyveriyorsun.
Ne dayatmacı zihniyete, ne onların kurgusal listelerine, ne de 3 ana, 3 ara öğünlere yer yok benim hayatımda artık! Mutluluk arayışınız, yalnızlık ve anlaşılamamak gibi hislerde genel olarak ilk tercihleriniz nasıldı? 

Program öncesi ve sonrası düşünceleriniz lütfen.

Program öncesinde de mutluluğu yemekte aramadım, yalnız kalmak ya da diğerleri tarafından anlaşılmadığımı düşünmek beni daha fazla yemeğe itmedi. Yemek her zaman bir keyif oldu benim için, program öncesi ne zamanını, ne de miktarını kontrol edemiyordum. Artık keyfe daha bilinçli yaklaşıyorum, gerçekten keyif olduğunu hissederek, tadını çıkartarak, öncelik haline getirmeyerek, olması gerektiğinden fazla anlam yüklemeyerek, ihtiyaç ve hedef doğrultularından sapmalara mümkün mertebe müsaade etmeden...

B.Ö






Açıklama : 

HK Performans Türkiye'de ve dünyada alternatifi olmayan zayıflama yöntemleri ile her zaman farkını ortaya koyar. Size, hayatın farklı güzelliklerini göreceğiniz, kendi potansiyelinizin doruklarında yaşayacağınız bir zayıflama süreci yaşatır.

Düştüğünüz anlarda her zaman sizi kaldıran sıcak bir el, çok güçlü MORAL-MOTİVASYON ve TAKİP-KONTROL sistemleriyle İDEAL KİLOYA ulaşmak ve kalıcılığı sağlamak zor değil!

OBEZİTE ve zayıflama alanında 2006 yılından bu yana, tecrübeli ve donanımlı rehberlerin desteğiyle hayalinizdeki kıyafeti giyeceksiniz!

HK her zaman hak ettiğinizi yaşatır! Bu denli zengin içerikli bir zayıflama sisteminin başka bir zayıflama sistemi ile kıyası olamaz.


SİZİ ZİRVEYE TAŞIYAN HİZMET;  HK PERFORMANS!




HK PERFORMANS EĞİTMENLERİ


Not : Bu anket HK Performans ONLINE ZAYIFLAMA üyesi tarafından doldurulmuştur. Devamı ve daha fazlası için LİNKE tıklamanız yeterlidir. www.hk.com.tr/basarilar.asp