Zayıflama Kamplarında Kalıcı Zayıflama

Perşembe

ZAYIFLAMA KAMPINDA 2 Ayda 32 Kilo ZAYIFLADI!





Halil Kargulu : Evet bugün aramıza Erkan arkadaşımız katıldı. Bugün 12 Mayıs 2015... Hoşgeldin Erkan.

- Hoşbulduk.

Halil Kargulu : Neler düşünüyorsun? İlk gün, ilk heyecan... Burada olmanın heyecanını anlatır mısın?

- Burası umduğumdan daha güzel bir yer, böyle olacağını beklemiyordum açıkçası burada hiç sıkılacağımı sanmıyorum. Burada baya eğleneceğim.

Halil Kargulu : 2 ay birlikte olacağız. Bu 2 ayda hedeflerimiz nasıl?

- 134 kiloyum, 95'e falan düşmeyi düşünüyorum.

Halil Kargulu : 3 haneden aşağı ineceğiz bir kere o kesin de nereye ineceğiz, bakacağız. 95 görene kadar gitmek yok. Peki burada olmana neden olan dış faktörleri şöyle kısaca değerlendirebilir miyiz?

- Kilonun rahatsız etmesi, ailemin baskısı vardı. Buraya gelme nedenim biraz da kendim için, sağlığım... Çünkü kilo baya rahatsız ediyor.

Halil Kargulu : Hadi bakalım. Güzel şeyler başaracağız. Biz sana inanıyoruz, azimlisin, kararlısın. Eksik olan parçalar var onları da biz tamamlayacağız. Çok güzel bir sonuç alacağız. 2 ay sonra bizi görenler şaşıracak. Ben buna inanıyorum, sen?

- Ben de inanıyorum!

Halil Kargulu : İyi hadi bakalım, güzel işler başaracağız. Üyeliğin hayırlı, uğurlu olsun.

- Sağolun.





( Erkan 135,4 kilo ile HK ailesine katıldı. Yakın çevresi 1 hafta zor dayanır diyordu... Eğlenerek, güle oynaya... GELİŞEREK adım adım... Her gün YENİDEN, YENİDEN... HEDEFİ düşünerek, yaşayarak... Bazen SAHİLDE, bazen DOĞADA, bazen SALONDA... Çok renkli menülerle...
PERFORMANS ANTRENMANLARI ile... Bazen Voleybol turnuvası... Bazen çılgınlıklar yaparak... Bazen DÜŞÜNEREK... Ama her zaman KEYİF alarak... PLATES-ZUMBA bile yaparak... Tuttuğumuz balıkları yiyerek... Günlük aktivitelerde HEDEFİ unutmadan... Kavundan, karpuzdan pasta yaparak... Her şeyin ilkini HK'da deneyimleyerek... Kısaca ZAYIFLARKEN, hayatın farklı renklerini UNUTMADAN... HK PERFORMANS ile 2 ayda tam 32 KİLO ZAYIFLADI! )

Not: VİDEONUN devamı gelecek... takip etmeye devam edin.



Açıklama :
HK Performans Gelişerek Değişim ve Zayıflama Kampında kaybetmek yoktur! Bugün su savaşında, her gün başka bir aktivitede sadece doya sıya eğlenmek, eğlenirken yaşamın tadını olduğu gibi çıkarmak vardır. Siz de hayatınızdaki kalıplardan kurtularak hayatı zirvede yaşamak istiyorsanız ''HK'' kapısını çalmanızı öneririz. ''HK'' sizi elinizden tutup  zirveye çekmeye hazır!
Doğru Kapıda Doğru Anahtarlasınız!
Sağlıklı ve hızlı olarak zayıflamak istiyorsanız önce zihnimize virüslü düşüncelerden arınmak, yanlış kodlama sonucu oluşan çirkin düşünceleri temizlemeye çalışmalıyız. Maalesef, bu kemikleşmiş algılarımızı kökünden kazımak her zaman pek kolay olmaz. Çünkü, yıllardır doğru olduğuna inandığınız bir düşüncenin ya da hareketin sizin hayatınızın da büyük yer kapladığını ve size zarar verdiğini bir an da fark ediyorsunuz. ''Hayat kırkından değil, farkından sonra başlar.'' İşte bu farkındalık noktasında zaten hayatınız  değişmeye ve yeniden şekillenmeye başlıyor... 

Zayıflamak sandığınız kadar zor değil. Geçmiş zamanda birçok yöntem denemiş türlü diyetlerle haşır neşir olmuş fakat bir sonucu ulaşamamış ya da ulaştığınız sonuç başarısızlıkla sizi hüsrana uğratmış olabilir. Bu başarısızlığın altında yatan en temel faktör, yalnızca bedene ait olmayan birçok problemi sadece bedene yönelik yöntemleri deneyerek gidermeye çalışmanız!

Sağlıklı, hızlı ve kalıcı zayıflama sürecine bir bütün olarak bakmak gerekmektedir. Son zamanlarda zayıflama sürecinde dayatılan ve kalıplaşmış yöntemlerin pek çoğu ruh halimizle ilgilenmez. 

Türlü diyet listeleri birbirini takip eder veya mideye uygulanan son derece riskli ameliyatlar hayatınızı bir kumara çevirebilir. Kilo psikolojisini çok iyi bilen, yenilikçi ve öncü yöntemleriyle alternatifsiz bir kurum olan HKPerformans, size hak ettiğiniz geleceği yaşatır. 

Doğru rehberler eşliğinde ve profesyonel uzmanlar eşliğinde GELİŞEREK DEĞİŞECEK, algı değişimini yaşarken, ideal kilonuza kavuşacaksınız. Siz de sağlıklı olarak zayıflamak istiyorsanız;

Doğru Kapıda Doğru Anahtarlasınız!








NOT: BU ZAYIFLAMA BAŞARI HİKAYESİ HK PERFORMANS'IN RESMİ SİTESİNDEN ALINMIŞTIR. BAŞARI HİKAYELERİNİN ORİJİNALİNİ VE DEVAMINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN LİNKE TIKLAYINIZ: www.hk.com.tr/basarilar.asp