Zayıflama Kamplarında Kalıcı Zayıflama

Perşembe

EN GÜVENİLİR VE EN ÇOK ZAYIFLATAN ZAYIFLAMA YÖNTEMİ,1 AYDA 10 KİLO

GELİŞEREK ZAYIFLAMAK İÇİN TIKLAYIN

KALICI VE SAĞLIKLI ZAYIFLAMAK İÇİN ONLİNE KİLOBEKÇİLİĞİ-ONLİNE KİLOBEKÇİLİĞİ ZAYIFLAMA BAŞARISI

online kilobekçiliği
17 yıl sonra ilk kez 6 ile başlayan kiloları görmüş bulunuyorum. Bu mutluluk paha biçilemez. Ve eklemek istiyorum,
HER GERÇEĞİN BAŞINDA BİR DÜŞ, HER DÜŞÜN ARDINDA BİR BEDEN VARSA;
BENİM DÜŞLERİMİ DE GERÇEK KILAN KİLOBEKÇİM ve HALİL BEYE
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM... ;)

Süreci hala devam eden bir üye yorumu...

Üç bin tane kitap okumuş, üç tane yazmış, okudukça da her şeyi öğreneceğini zannetmiş bana, beynime doldurduğum binlerce bilgiden hiçbiri yardımcı olamıyordu artık. Hayatımın anlamını, yaşadıklarımın nedenlerini bilmek, anlamak, kontrol etmek istiyordum ve bu duyguları gerçek ile karıştırıyordum. Çaresiz hissediyordum. Bir şeyleri ertelemenin hüznü büyümüş büyümüş beni aşmıştı.
Bu duygularla çıktığım ve yıllarca süren obezite yolculuğumda karşıma çıkan doktorlar, psikologlar, diyetisyenler, akupunktur uzmanları, liposuction, mide balonu, ilaçlar, bitkiler, zayıflama merkezleri, detoks programları… Evet, hiçbiri yardımcı olamıyordu şimdi bana. Oysa birilerinin benim iyiliğim için gerekli olduğuna karar verdikleri şeyleri bunca yıldır sorgulamadan kuzu kuzu uygulamıştım. İşte yarın bugün oldu ama hiçbiri yoktu ortada. Üzerimden çıkartamadığım o kocaman zırhım da artık iyice ağır geliyordu, hep güçlü olmalıydım.  Saklanıyordum zırhımın ardına ve güçlü maskemle mutluluk gülücükleri dağıtarak çıkıyordum yaşama.
İşte böyle bir zamanda karşıma çıktı kilobekçiliği… İlk öğrendiğim şey çok bildiğini sanmanın büyük tehlike olduğu idi. Kilobekcim gelişerek değişmeden ‘DÜŞÜNMEK ZARARLIDIR.’ diyordu.  Dionysius de, ‘cahillik ışık saçar’. Yani  ‘cahilliğe ışıma’ demiş ya.
Neden? Bilmeme durumunda olduğun zaman yeni bilgilere açıksındır, her zaman öğrenirsin ve gerektiğinde öğrendiklerini ardında bırakır yeniden, yeniden, yeniden öğrenirsin. Bunları defalarca okumama rağmen anlamını ilk kez fark edebilmiştim. Ama öğrenme öyle sancısız olmuyordu, kilobekçimin kafama defalarca balyozla vurması gerekmişti bunu anlayabilmem için.

DEVAMI İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN 


Sağlıklı ve kalıcı zayıflamak için en iyi ve en güvenilir yöntem online kilobekçiliğidir. Yaşadığınız yer neresi olursa olsun online kilobekçiliğinden faydalanabilirsiniz. Online kilobekçiliği sizlere oturduğunuz yerden zayıflama imkanı sağlar. Gelişerek zayıflama ayrıcalığını yaşamak için hemen şimdi online kilobekçiliğine üye olun.

KALICI ZAYIFLAMAK İÇİN DAHA NE BEKLİYORSUNUZ? 2 HAFTADA 10 KİLO NASIL ZAYIFLADIM


KALICI ZAYIFLAMAK İÇİN EN ETKİLİ YÖNTEM
http://www.vucudunsifresi.com  Sağlıklı ve Kalıcı Zayıflamak için"GELİŞEREK DEĞİŞİM" kaçınılmazdır.


En etkili zayıflama yöntemi tartışmasız KİLOBEKCİLİĞİ sistemidir.

Sağlıklı zayıflama ve sağlıklı zayıflama yöntemleri için Hk Performans üyeliklerini incelemelisiniz. http://www.vucudunsifresi.com/tr-tr/eSatis.asp

10 üye Aylık 63.4 kg. toplamda 235.8 kg ZAYIFLAMA
50 Günde 16.1 Kilo Zayıflama
28 Günde 13.8 kilo ZAYIFLAMA ve 3 Bölge Toplamda 33,0 cm İNCELME gibi çarpıcı sonuçları sitemizde inceleyebilirsiniz.


En Etkili Zayıflama Yöntemi tartışmasız HK Performans kurumsal sunumlarıdır.

Sağlıklı kilo verme ve hızlı zayıflama yöntemleri arıyorsanız,hızlı zayıflamanın yolları için çözüm istiyorsanız bu ancak Üstün performans çalışmaları ile mümkündür.

HK Performans Eğitim Danışmanlık.

KALICI ZAYIFLAMAK İÇİN TEK VE ALTERNATİFSİZ KESİN ZAYIFLAMA YÖNTEMİ- 2 HAFTADA 5 KİLO KESİN ZAYIFLAMA



KB-  /Kilo Bekçisi/
“Günlük hayatta gerçek mutluluğu yakalamak adına, sizi yalnızca insan olmanızdan ötürü sahiplenecek, sevgi tadında bir sıcaklık…” dedi ve durdu… Bu sözcükleri bir araya getirebilmek için hiç çaba sarfetmemişti. Kilolarıyla mücadele ederken onların altında kalmaktan ruhen de bedenen de yorulmuş, tükenme kıvamında çırpınırken KB’yi, yani ‘kilo bekçisi’ kavramını okumuştu.
OMDER ve HK- Performans, KB- ‘kilo bekçisi’ kavramına uzun, deneyimli çalışmalar sonucu, cüret edilmesi yüksek öz güven ve özveriyi gerektiren bir boyut kazandırdı. Kilo bekçilerini bilgi, birikim, olgunluk ve belli kişilik özellikleri kapsamında tıbbi, sosyal, fizyolojik ve psikolojik alanları yanında kişisel gelişim boyutunda da destekleyerek ciddi bir altyapıyla şekillendirdi.
KB-‘kilo bekçisi’; kilolu, obez ve kilo psikolojisi yaşayan herkes için hep özel bir çabayla ve sabırla, gerektiğinde kendi içlerinde yaşayıp tanımlayamadıkları şeyleri tarif edip yaşatarak bazen de bir kıvılcımın ışıldamasını bekleyip bu parıltıları da özenle besleyerek önemli bir parçası oldu insanların.
Bu tarz özveri ve erdem gerektiren davranışları, çoğu kimsenin en yakınından bile beklemeye cüret edemediği bir dünyada yaşarken, kim neden bu güdülerle bizlere ellerini uzatabilir ki?
KİLOBEKÇİLİĞİ
“Duygudaşlık, yüksek bilinç, duygusal olgunluk ve karşılıksız sevgi…” diye tanımlıyor KB‘yi- KİLO BEKÇİLİĞİni ve devam ediyor; “OMDER ve HK-Performans en yetkilisi. Herkes yorgunken ve uyku içine akarken dahi, aklının bir köşesinde, her zaman başını dayayabileceğini bildiğin güçlü bir omuzdur KB-!”
Seni olman gereken yere taşımaya çabalar; kendi gücün yetmediğinde zihnini ve ruhunu okşar. Aslında bir bilinçtir KB,  zamanın ötesinde…
İşte öyle bir şey bu ‘kilo bekçileri…”
OMDER ve HK-Performans, “Günümüzün acımasız ve aslında bencillikten vahşileşmiş maddi-manevi tüketim dünyasında, üşümeye mahkûm ruhumuzun, titreyen bedenimizin içinden ılık sevgiler aksın istedik” diyor ardından da ekliyor: İhtiyaç duyuldukça sevgi dolu bir tebessümle geri dönülecek sıcak bir kır evi, herkesin kendi içindeki sıcacık yuvası KB-‘kilo bekçiliği.”
Deneyim ve birikimlerimiz ile daha da geliştirerek ve hep birlikte büyüteceğimiz KB-’kilo bekçiliği’; kilolu, obez ve kilo psikolojisi yaşayan herkes için vazgeçilmez evrensel bir modeldir.
Hak ederek ulaştığımız bu gerçeği, bu değeri değiştirmeye ister akademik, ister siyasi, yapay hiçbir otoritenin gücü yetmeyecektir. Çünkü artık halkımızın en az üçte ikisinin KB-yi yaşamlarının bir parçası olarak görmeleri, kendilerinden başka hiç kimsenin inisiyatifinde değildir.

HK PERFORMANS KALICI ZAYIFLAMA TEKNİKLERİ, İŞTE SİZLER İÇİN HAZIRLANMIŞ ZAYIFLAMAYÖNTEMLERİ-1 AYYDA 10 KİLO ZAYIFLAMA GARANTİSİ


şaşırtan zayıflama değişimi
HK PERFORMANS OLARAK;

§   Obezite’nin bir sağlık problemi olmanın ötesinde ağır sosyal ve psikolojik yıkımlar doğuran bir sorun olduğuna ve uzmanlık gerektiren bir takım çalışmasıyla halledilebileceğine inanırız.

§   Gelişimi bir yaşam biçimi olarak benimseriz. Yaptığımız her işte, ürettiğimiz her üründe ve sunduğumuz her hizmette en yüksek performansı hedef alırız. Üyelerimiz, gelişme anlayışımızın odak noktasıdır.

§   Değişime açık, öncü girişimcilik ruhunu içimizde taşırız. İnsanlığın mutluluğuna yatırım yapmak değişmez geleneğimizdir.

§   Topluma ve çevreye olan duyarlılığımızın bir sonucu olarak, toplumsal yaşamın her alanında hizmet verme geleneğini sürdürürüz. İnsanlığın mutluluğuna, geleceğine ve ideallerine yaptığımız katkıların gururunu paylaşırız.

Hiç düşündünüz mü; sizi durduran ne?

YENİ NESİL ZAYIFLAMA YÖNTEMİ
Web tabanlı Butik  "KİLOBEKCİLİĞİ"  Hizmetini için TIKLAYIN


&

YENİ NESİL WEB TABANLI "BUTİK" ZAYIFLAMA SİSTEMİ
ZAYIFLAMA OKULU  =  KALICI KİLO

Hizmeti için TIKLAYINIZ

27.2 Kilo Zayıflama Süreci 83 cm İNCELME–Sıkılaşma Programı

Mevcut üyeliğim sürecinde Zayıflama Okulu eğitimleri sayesinde 24-25 kilo zaten vermiştim. Vermek istediğim birkaç kilo kalmıştı. Bu kiloları vermekte zorlanıyordum, aslında zorlanmak denemez, belki de psikolojik olarak hedefe daha hızlı ulaşmak demek. “Programımın sona ermesi demek.” Bana bu kadar yararlı olan programımın sona ermesini istemediğimden olsa gerek, o birkaç kiloyu vermek için çok da çaba gösterdiğim söylenemez. Hatta programımın bittiği gün, kilobekçimin beni birkaç gün daha yalnız bırakmayacağını söylemesi aşırı gergin olan beni rahatlattı.
Programımın son 7 günündeki bu duygularla 62'den 58.8'e indim yani hedefime ulaştım sayılır. Ancak kilomu biraz daha sabitlemek istediğim için bir hafta ara verdim.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

ONLİNE KİLOBEKÇİLİĞİ ÜYE YORUMLARI



sağlıklı zayıflamak için

Kilo Bekçiliği;
Bir hafta öncesine kadar neden kilo veremediğimi, neden zayıflayamadığımı ve bunun akabinde ne denli kendime kızdığımı bir Allah biliyor… Ben bu kadar aciz bir insan mıyım, kendime neden dur diyemiyordum! Bu kadar azimli bir yapıya sahipken “neden neden!” diye hayıflanıyordum. “Bu yükü, külfeti ne zaman atacaksın üzerinden!” diyordum. Allaha yalvarıyordum Rabbim bana bir yol göster ve başarmamı nasip et diyordum ama biliyordum ki Rabbim kullarını çok sever. Ama çaba göstermeliydim, arayış içinde olmalıydım ki Rabbim bana nasip etsin ve bir arkadaşımın yanına gittim ziyarete. Kendisi bayan terzisi ve arkadaşım ne denli zayıflamak istediğimi biliyordu. Bana bir kişiden bahsetti. Kilo bekçisinden bahsetti ve ben çok merak ettim o arkadaşı öğle paydosunda gelebilir mi bir görüşme ayarlamasını istedim ve sağolsun görüşme o gün sağlandı. Arkadaş bana biraz anlattı ve ben sana nasıl anlatabilirim yaşaman gerekir dedi 30 kilo verdiğini söylediğinde gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi ve ben o gözlerdeki ışıkla size müracaat ettim ve hemen ikizimi de buna teşvik ettim. Ve kilo bekçim  sen bana Allah’tan dilediğimin gerçekleşmesi için bana gönderilen çok değerli ve beni mutluluğa ulaştıracak hazinemsin. Bana ne derece vücudum için ve beynim için yararlı bir okadar bilinçli bilgiler verdin ki, 1 hafta olmasına rağmen beni bu kadar bilinçlendirmen ve kendime yaptığım kötülüğün ne kadar zararlı olduğunu gösterdin. Biliyorum öğreneceğim çok şey var ama biliyor musun bana kendi değerimi yaşattın, bu kötü durumu haketmediğimi gösteriyorsun.  Gelişerek değişim evet tam benim istediğim bir program. Önce inanmamıştım fakat ön yargılı olmamak gerekiyormuş bunu anladım. Omder ailesine çok ama çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız… Sadece benim için değil, çocuklarıma ve çevreme de etkiniz büyük.  İyi ki varsınız…

ONLİNE KİLOBEKÇİLİĞİ İÇİN TIKLAYIN

365 GÜN SONRA GELİNEN NOKTA 33 KG ZAYIFLAMA MUHAFAZASI VE GELİŞEREK DEĞİŞİM.

Merhaba Arkadaşlar,
Ben bu sisteme bir arkadaşımın tavsiyesiyle girdim. Sisteme inandığım için değil başka çarem kalmadığı için girdim. Belki dedim belki bu işe yarar ve 5–1 kg verebilirsem ayağımdaki rahatsızlık nedeniyle olmam gereken ameliyattan kurtulurum. Aslında benim son çare olarak gördüğüm mide bypassını eşim istemediği için buradaydım. Hani denize düşen yılana sarılır denir ya ben, değil sarılmak yılan tarafından sokulmaya da razıydım. Bir arkadaşım mide bypassı olmuştu ve her zorluğu anlattığı halde ben razıydım. Çünkü gün güne kötüye gidiyordum. Her ay bir önceki aydan daha fazla gösteriyordu tartı. Ve 21 yaşımdan beri kilo verme adına yaptığım her şey o kadar çok yormuştu ki beni artık diyet kelimesi dahi tükenmeme yetiyor ve beni mutsuzlaştırıyordu. Yüzümdeki maske ne kadar güler yüzlü mutlu gözükse de arkasında mutsuzluk ve tükenmişlik vardı. En çok istediğim şeyleri dahi yapamıyor ve olabildiğince kendi içime kapanmaya başlamıştım. Ancak kendim gibi şişman arkadaşlarım ile mutluydum.
Ben 1. 76 boyunda ve 111 kg ile bu sürece girdim. Hem uzun hem de kilolu çok göze batıyorsunuz. Bir yandan var olmak istiyorsunuz bir yandan da görünmek istemiyorsunuz. Hayatımda o kadar çok tezatlar vardı ki. Gecenin bir vaktinde cips ve çikolataları yerken zayıflamak, kilolarım yüzünden eve kapanırken sosyal olmak istiyordum. Şişman olduğum için mutsuzdum. İçimde koskoca bir boşluk ve doyuramayacağım kadar kuvvetli bir açlık vardı. Ben o boşluğu doldurur ve o açlığı giderebilir umuduyla habire yiyordum ve her yememin ardından içimdeki boşluk daha fazla büyüyor ve açlık yanında beni daha da mutsuzlaştıracak pişmanlıkla geri geliyordu. İşte bu kısır döngü yılarca sürdü. Kendi ellerimle kazdığım bataklığın içinde çırpınıyordum ve önüme ne gelirse sarıldım. Akapunktur, ilaçlar, diyetisyenler, bitkiler, psikologlar ve aklınıza ne geliyorsa hepsine çaresizce sarıldım. Ve umutlarımı bir bir çaldırdım. Bunun ne demek olduğunu bildiğinizi, paylaşımlarınızdan görüyorum ve biliyorum ki buradaki bir çok arkadaşımla hikâyelerimiz aynı. Ben Halil beyin kitabını okurken birçok yerinde ağladım. Çünkü beni anlatıyordu hikâyelerin çoğu. Ben yazmamıştım ama hepsi benim hikâyemdi.
TÜM BUNLARI NİÇİN YAZIYORUM?
Hepimiz aynı sıkıntıları ve aynı süreci yaşadık kilo alırken. Birçok arkadaşımla düştüğümüz denizde aynı yılanlara sarıldık, tükendik ümitlerimizi yitirdik, değiştik, mutsuz anneler, mutsuz eşler ve mutsuz arkadaşlar olduk. Biz mutsuz olduğumuz için aynı mutsuzluğu farkında olmadan etrafımıza da yaydık. Çünkü içinizde ne varsa dışınıza da onu yansıtırsınız. Tüm bunlar olurken belki farkında değildik, belki farkındaydık ama değiştiremiyorduk. Ve nihayet bir şeyleri değiştirmek için bir fırsat geldi önümüze ve lütfedildi. Bence bu bir hediye ve bir ayrıcalık. Ve ben her gün şükrediyorum rabbime bu lütfünden dolayı.
Nisan başında benim 1 yılım dolacak. Ben ilk defa verdiğim kg’ları geri almadım ve asla da almayacağım. Ben bu sisteme inanarak girmedim. Herhangi bir canlı örneğim yoktu. Sadece sayfadaki örnek verilen insanlar vardı. Öyle çok aldatıcı şeyler yaşamıştım ki onlara da fazla inanmadım.
Sürece başlarken anketleri doldururken inanmaya başladım, ümitlendim ve kendi kendime söz verdim. Sorgulamadan tam bir teslimiyet ile kendimi verip azmedecek ve başaracaktım. Eğer bu sistem bu insanlar için etkili oldu ise benim içinde olmalıydı. Sorgulamaya ve açık aramaya gerek yoktu ve öyle de yaptım. Kilobekçim ne verdiyse aldım. O güne kadar ne öğrendiysem hepsini sildim ve kilo bekçimin öğretileri ile sildiğim boşlukları doldurdum. İnancıma ve görüşlerime ters düşen şeyler olduğunda onları sentezleyerek farklı formlarda benimsedim. Ve inanın ben küçücük bir stres veya küçücük bir gerginlik bile yaşamadım. Hatta süreç benim için çok huzurlu ve eğlenceli geçti. Bunu buradaki birçok arkadaşım da gözlemledi. Tüm bu yaşadıklarım hep artı olarak bana geri döndü. Sürecim bittiğinde yani üçüncü ayım bittiğinde 27 kg vermiştim. Ve devam eden aylarda 5 kg vererek 33 kg’ye tamamladım. İnceldim ve değiştim, artık farklı bir insanım. Bu sistem sizi sadece fiziksel olarak değil, GELİŞEREK DEĞİŞİM OLARAK ZİHNEN değiştiriyor. Artık mutlu bir kadın, mutlu bir anne, mutlu bir eş ve mutlu bir arkadaşım. Hayata ve olaylara bakış açım değişti ve ben tüm bunları bu sistemle ve sevgili kilobekçim ile başardım.
Sizlere tavsiyem bu sisteme ve kilobekçilerinize ve öncelikle KENDİNİZE güvenin. Sistemle cebelleşmek yerine teslim olun. Her sabah kendinize ve bilinçaltınıza telkin verin ve sesli olarak her gün şunu tekrarlayın:
‘’BEN BU SİSTEME VE KENDİME GÜVENİYORUM. BAŞARACAĞIM, KİLOBEKÇİM BENDEN ÇOK DAHA İYİSİNİ BİLİYOR VE BENİM İYİLİĞİMİ İSTİYOR. O NE DERSE KABUL ETTİM VE ONA İNANIYORUM. NEFSİMİN BENİ ALT ETMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM. BEN ONDAN ÇOK DAHA FAZLA AKILLI VE GÜÇLÜYÜM. ONUN HEDEFİMİ SAPTIRMASINA FIRSAT VERMEYECEĞİM. KENDİMİ SEVİYORUM. MUTLU OLMAYI HAK EDİYORUM, KENDİM, AİLEM VE GELECEĞİM İÇİN ASLA AMA ASLA VAZGEÇMEYECEĞİM.’’

http://www.vucudunsifresi.com/tr-tr/yorumlar.asp?RecID=607&TabID=0

ZAYIFLAMAK İSTEYENLERE DUYURULUR! BU YÖNTEMLE HERKES ZAYIFLAYACAK

Gelişerek Değişim Serisi kitapları sayesinde, Kilo psikolojisi yaşayan herkes, kimseye muhtaç olmadan SAĞLIKLI ve KALICI değişimleri yaşaması mümkündür. İlk kez duyacağınız pek çok kavram ile yüzleşmeye ve değişmeye HAZIR MISINIZ?

TIKLAYIN:
ONLİNE KİLOBEKÇİLİĞİ

ACİL ZAYIFLAMA YÖNTEMİ,ZAYIFLAMAK İSTİYORUM

30 günde 24 ( Yirmi dört ) Kilo Zayıflama

10 günde 15 ( On beş ) Kilo Zayıflama!

Halil KARGULU'nun 10 günlük ve bir aylık zayıflama programına başlamadan önce yaptırdığı tespitler aşağıda açıkça görülecektir.. çalışmalarımızın tamamı Noter tasdikli resmi belgeli ve şahitler huzurunda tamamlanan, Video görüntüleri ve Fotoğraf çekimleriyle desteklenen, hiçbir şaibeye meal bırakmayacak gerçekliktedir... 

Daha fazla bilgi


zayıflamak için büyük fırsat


30 günde 24 ( Yirmi dört ) Kilo Zayıflama


Bir ayda Vücut ağırlığının %25'i imkansız demeyin izleyin.

Halil KARGULU'nun Bir aylık zayıflama programını başarılı bir şekilde tamamlamış ve sonuç da Vücut ağırlığının yaklaşık % 25'ine tekamül eden 24 kiloyu zayıflayarak, insan potansiyelinin maksimum sınırlarının tespit ederek sağlıklı ve kalıcı bir şekilde verdiği kiloları Noter tasdikli resmi belgeli ve şahitler huzurunda tamamlamıştır. Çalışmalarımızın tamamı Video görüntüleri ve Fotoğraf çekimleriyle desteklemiş, hiçbir soru işaretine meydan bırakılmamıştır.
> daha fazla bilgi

Kalıcı Zayıflamak İçin Yöntem-5 Ayda 55 Kilo

Kalıcı Zayıflamak İçin Yöntem
    Annem beni çıldırtıyor, hergün başımın etini yiyor. Yatağımdan kalkamayacağımı, artık bir müddet sonra yürüyemeyeceğimi söylüyor. Ekmek yemememi istiyor ve önlemeye çalıştıkça ben yiyorum. Benim en çok yediğim ve sevdiğim şey ekmek. Onu yemediğimde tok hissetmiyorum kendimi. Çevremde pek destek görmüyorum ama bol bol köstek var!
   Kalıcı zayıflamak için uğraşıyorum ama yememeye yönelik hiçbirşey yapmıyorum. “Artık aldın alacağın kadar kilo,özgürsün.” diyorum. Hatta bu bazen beni rahatlatıyor bile. Ara sıra yaptığım egzersizleri çabadan sayıyorum. Zayıf olsam kiloma dikkat ederdim diyorum ama şimdi neyine dikkat edeyim ya da hangisine diyorum kendime:) Böyle manyaklık var mı? Benim gibi bir insan?
     Kalıcı zayıflamak için yöntem arayılına girdiğim günden buyana kimbilir ne kadar harcadım. Hep boşyere. Kalıcı zayıflamak için yöntem diyettir dedik; eve o güne kadar almadığımız yiyecekleri aldık getirdik diyet menüm için ama sonuç: kilo aldım! Kalıcı zayıflamak için yöntem zayıflama hapı dedik; sipariş verdik, cep boşaldı ama mideme maşallah! Hiçbirşey tok tutmuyor beni!
    Bugüne kadar herkesten şunu duydum “Çok güzel bir kızsın, keşke biraz zayıf olsan”. Bir de böyle bir güven de vardı bende. Böyle de olsam insanları etkilerim diye. Evet insanları etkiliyorum ama maalesef kendimi tam anlamıyla iyi hissetmiyorum ki böyle. Mesela ata binmek istiyorum ve en çok dans etmek. Çok yetenekliyim ama görsel açıdan uygun olmuyor şuan dans etmem. Duygusal ilişkilerde rahat olamıyorum, rahat olamadım. Şuan zaten hayatımda kimsenin olmasını istemiyorum. Ben böyle kendimi beğenmiyorum ki birini hayatıma alayım.
 Bu arada kızartma falan yiyorum ne olur ne olmaz, şimdiden yiyeyim diyorum. Hayatımda yemeğin hatta lezzetli yemeğin yeri büyük. Muhtemelen yerine koyacak başka birşeyim yok. Bir de ailem, özellikle annem yememem konusunda çok baskıcı. Bu beni sıkıyor ve inadına yiyesim geliyor.
  Diyet anlayışı bana ters. Modomod bir yaşamı sevmiyorum. Dayatmalar, zorlamalar bana göre değil. Kendim kafamda bitirmeliyim. Ama artık gerçekten o gücümün kalmadığını düşünüyorum. Birşeylere başlamak benim için çok zor. Başladıktan sonrasında da motivasyona ve psikolojik desteğe ihtiyacım var.
   Artık hiçbir zayıflama yöntemine inanmıyorum. Ancak bir sihirli değnek dokunsa zayıflarım benL
      Kilo benim için hep problem oldu. Zayıfken bile ne yesem acaba kilo alacagım mı diye düşünmekten artık yemek yemekten hiç zevk almıyorum.
Çok fazla sosyal yaşantım ve arkadaş grubum var. Onlarla çok uyumluyumdur ama misafirim çok olduğu için genelde kendimden fedakarlık ederim ve onlar için programımı bozabilirim ve çevremdeki tüm insanların hiç kilo problemi yok yani diyet yapan yok. Hadi şuraya gidelim şunu yiyelim dediklerinde hayır diyemiyorum.
    Kalıcı zayıflama yöntemi arıyorum. Biri bana yardım etsin lütfenL

Kevser Yılmaz
Ordu

30 kg. ZAYIFLAMA ve 84 cm İncelme – Sağlıklı Kalıcı Kilo Verme 100 GÜNDE 30 kg. ZAYIFLAMA ve 84 cm İncelme – Sağlıklı Kalıcı Kilo Verme

kalıcı zayıflama tekniği için tıklayın
Not:  Not 100 gün sonrası üyeliğinin devamında şuan toplam verilen kilo 33 kg. olmuştur. Resim değişimi 33 kg. zayıflama  durumunu yansıtmaktadır. 

resimli hikayesi için TIKLAYIN
*Aşağıdaki başarı mektubu 30 kg vermiş halinde tarafımıza teslim edilmiştir.


KİLOBEKÇİLİĞİ KAVRAMI: İlk olarak bekçilik terimine karşı olduğumu belirtmek istiyorum. Bekçi; bir şeyi bekleyip, korumakla görevli kimse anlamına geliyor. Ben o nedenle ‘kilo kovucu’ demeyi tercih ediyorum. Çünkü kilo kovucu; kiloları kovuyor,beklemiyor,bekçilik yapmıyor.

   Kilo bekçiliği ;benim gibi düzen içerisinde büyük dünya devi firmaların diyet tuzaklarına batıp batıp çıkan, diyetisyen adı altında her gün bizim gibileri obeziteye bir adım daha yaklaştıran, mezoterapiydi, oksijen terapiydi velhasıl, sonu terapiyle biten tüm sistemlere karşı bizim gibi hem maddi hem de manevi olarak çökmüş insanların doğruyu bulmaları için yol gösteren, taktığımız at gözlüklerini çıkartarak bakış açımızı değiştiren, her birimiz çok iyi yüzücü  olduğumuz halde yıllardır bizlere gösterilen hedefin yanlış olması sebebiyle bir türlü karaya çıkamamış insanların, doğru hedefle kara parçasına ŞAMPİYON olarak çıkaran, ‘içimizdeki gerçek bizle’  bizi tanıştıran, her zaman içimizde var olan ama farkında olmadığımız gücü ortaya çıkaran, bizleri sömüren çarkın içerisinde daha önce hiç duymadığımız ama zayıflamamız için çok önemli olan terimlerle bizleri tanıştıran, kilo kovucular için daha söylenebilecek  o kadar çok şey var ki…

Onlarda bizim gibi, bizi anlıyorlar, empati kurabiliyorlar, bizim geçtiğimiz yollardan bir zamanlar onlarda geçmiş ve başarmışlar... Zaman içerisi de tüm doğru bildiğimiz yanlışlarımızı resetleyerek, zihnimize yeni bir format atıyorlar. Bunun sonucunda da değişerek gelişimi yakalıyor, mevcut bulunan tüm sistemlerden çok daha hızlı, doğal yoldan, sağlığımıza sağlık, gücümüze güç katarak, keyif alarak, mutlu ve pozitif bir şekilde  zayıflamamızı sağlıyorlar. Nasıl mı yapıyorlar ? Her sıkıştığımızda, onlara sorduğumuz sorulara sabırla verdikleri cevaplarla, yanlışlarımızı, doğruya çevirmemize yardımcı olarak, kilo verirken çok önemli olan hedefe odaklanmamızı sağlayarak, bilmediklerimizi öğreterek, gelişerek değişmemizi sağlıyorlar. En önemlisi “vücut Kimyası Yönetimi” eğitimleri ile bedenin zihni yönetmesini değil, zihnin bedeni yönetmesinin nasıl yapılacağını öğretiyorlar…  Doğru miktarda insiyatifi kullanarak, yasak psikolojisinden uzak ve asla diyet yapmadan, hayatın içinde, hayatın her rengini yaşayarak ve keyfini alarak, ancak  bedenimize zarar vermeyecek şekilde, gerektiğinde YEMEME keyfini de çeşitli örneklemelerle ve model eğitim sunumları ile öğreten, takip kontrol sistemi ve gelişerek değişim motivasyonu ile büyük değişimi yaşamamıza vesile oluyorlar.
 
KİLOKOVUCUM HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİM: Benim kilo kovucum en süper kahramanlardan daha süper! NEDEN mi? Belki geceleri Batman gibi uçamıyor, belki süperman gibi x-ray görüşü yok! ya da spiderman gibi yüksek binalara tırmanamıyor…

Ama benim kilo kovucumun dünya üzerindeki hiç bir kahramanın sahip olmadığı bir özelliği var, beni uyurken bile zayıflatıyor…
 
En değerli öğretmen oldu bana… NEDEN mi? Bugüne kadar sırf rant için bana dayatılmış olan yanlış, kokuşmuş ve günden güne beni felakete sürükleyen, mevcut sistemin yanlışlarını bana gösterip, doğruları görmemi sağladığı için.

  Çemberin içinden çıkıp, kuşbakışı bütünü görmemi sağladı. NEDEN mi? çünkü o da benim yaşadıklarımı yaşadı. İçeri de kalırsam, hep başa döneceğimi o da biliyordu. Bana hayatımda alabileceğim en güzel hediyeyi verdi. Artık bütünü görebiliyorum! Yüzüm hedefime dönük, kesin kararlıyım ve gelişerek değişiyorum…

   Gelişerek değişmemi sağladı. NEDEN? Benim zayıflamanın mide ile alakalı olduğunu düşündüğümü bildiği için. Hâlbuki önce benim beynimdeki kalorili düşüncelerin zayıflaması gerektiği için. Zihnimi özgür bırakmam gerektiği için. Beynimin içinde beni tutsak etmiş yanlışların benim zayıflamama izin vermeyeceğini bildiği için. Gelişmezsem, değişemeyeceğim için.

  Kendime hep güvenmemi istedi. NİÇİN? Kendime inanmaz ve güvenmezsem başaramayacağım için. İçimde var olan potansiyel enerjiyi bulup ortaya çıkarmam için. Başarımın, kendime güvenirsem onun peşine takılıp geleceğini bildiği için. Mutluluğun ve huzurun kendine güvenle dost olduğunu bildiği için.
  
   Zor anlarımda hep destek oldu. NEDEN mi? Gereksiz şeylere üzülerek yaşadığım anı kaçırmamam için. Sıkıntı ve stresle bedenimi davul gibi şişirmemem için. Kendimi fokusladığım hedefimden sapmamam için. Bizlerin dert etmeye çalıştığımız şeylerin aslında, kendi kuruntularımız olduğu için…

İlk günden bu yana arkadaş oldu. NİÇİN? benim gibi şişman psikolojisi ile hırpalanmış, oradan oraya savrulmuş, ümitsizlik içinde kıvranan, ne yapsa başaramamış bir insanın nasıl yaralandığını bildiği  için. Yaraları nasıl sarmasını bildiği için… Spor yaparken canım sıkılmadan 30 dk. daha fazla bisiklete keyifle binmemi sağladığı için… Yorgunsam, bitkin hissediyorsam, pozitif enerji verip, kendime gelmemi sağladığı için…

 Bana inandı ve güvendi. NEDEN? Benim bundan sonraki hayatımı şişman psikolojisi altında ezilip, büzülüp yaşamak istemediğimi anladı. Uzun, mutlu ve sağlıklı bir hayat yaşamak istediğime inandı. Güvendi çünkü; tam bir teslimiyet ile kilobekcimi dinleyerek, içimdeki soru işaretlerini bir kenara bırakarak ve tüm öğrendiklerimizi unutarak,  hayatımda attığım her adımı, içtiğim her yudum suyu hedefime odaklanarak yaşadığım içtim. Hedefimi şaşırmadım adım adım her gün son hedefi yaşamak için aynı heyecanı kaybetmediğim için…

 İlk günden bu yana coach oldu. NİÇİN? Sanırım aslında dünyaya gelişimizde ve var olma yarışında hepimizin birer şampiyon olduğunu düşünürsek, O benim şampiyon olduğuma inandı ve beni de inandırdı. Başarmamı ve gerçek bir ŞAMPİYON olmamı sağladı.

Aslında NEDENLERimiz ve NİÇİNLERimiz hiç bitmiyor! Benim kilo kovucum
Nedenlerimin  ve niçinlerimin cevabıdır bana hayatta…

(Not: valla coach elin yabanı, bi çaya bile ‘ne anlamlar yüklüyor’, ben sizin gibi hayatımı değiştiren bir insan için ancak bu kadar yazabiliyorum.)
  yazının devamı için tıklayın

Kalıcı zayıflamak İçin Diyetlerden Vazgeçin, Kalıcı Zayıflamak İçin Kalıcı Zayıflama Yöntemini Seçin

Kalıcı zayıflamak için yöntem
İki ay akupunktur deneyiminden sonra yine arayıştayım. Kalıcı zayıflamak için yöntem arayışım uzadıkça uzadı. Ta ki zirveye varana kadar...
Nasıl mı?
Kalıcı zayıflamak için yöntem buldum. Kalıcı zayıflamak için diyet listelerine karşı anti-tez oluşturdum. Kalıcı zayıflama yöntemi ile 4 ayda 28 kilo zayıfladım. Hala da koruyorum kilomu. Akupunktura harcadığım paraya yazık! Akupunktur asla kalıcı zayıflamak için yöntem olamaz.
Kalıcı zayıflamak için diyetlerden vazgeçin, kalıcı zayıflamak için kalıcı zayıflama yöntemini seçin.

Kalıcı Zayıflamak İçin Yöntem Arayışı : 3 Haftada 18 Kilo

Kalıcı Zayıflamak İçin Yöntem
  Ben küçükken çok zayıfmışım. Beni şişmanlatmak için ailem çok uğraşırmış. Keşke uğraşmasalardı. Gerçi onlara da yazık, boşa uğraşmışlar. İlerde kızlarının obez olacağını nerden bilsinler... Lise yıllarımda normal kiloma ulaşmıştım. Hatta hafif kilolu da sayılıyordum. Sonra peşinden üniversite yıllarım fast-food ürünleriyle tanışma anım... Daha sonra her gün her gün fast-food...
 
Beni umutsuzluğa düşüren başarısız, anti-sosyal olmamı sağlayan kavram... .Hayatımda duymak istediğim tek şey “Ne kadar zayıfsın böyle, nasıl zayıf kalabiliyorsun anlatsana, sana gıpta ile bakıyoruz” demeleri.
 
KALICI ZAYIFLAMAK İÇİN EN ETKİLİ YÖNTEM
   Ama bir süre sonra anladım ki onlar beni sevmiyor; şişmanlamamı, kötü görünmemi sağlıyorlar. Ha bırakabildin mi diye sorarsanız hayır! Artık çikolata krizleri, fast-food birbirini takip etti ve ben 85 kg olmuştum. Bir zaman sonra biraz kilo vermek için için uğraştım çünkü artık işe girecektim. Sonra anladım ki başarı çok da önemli değil, fiziksel görünüş daha önemli. Belli bir süre çalıştım sonra yine evdeyim. Herkes şişmanlamışsın dedikçe daha çok yiyordum. Sohbet ortamlarında arkadaşlarım “Ya ben de kilo aldım, aa zayıflamam lazım” diyorlardı. Oysa ki zayıf olmalarına rağmen... Artık görüşmek de istemiyordum kimseyle... Daha sonra çarşıda pazarda yakalarına rozet takıp ellerinde garip şişelerle su içen adamları görüyordum. Tabi o anda şişmansınız ya “DENİZE DÜŞEN YILANA SARILIR” mış tabi ben bunu da daha sonra anladım. Horballife kullanmaya başladım ama o beni doyurmuyordu aksine midemi ağrıtıp bulandırıyordu. Onu da bıraktım ama niye sürekli yanlış yapıyordum bilmiyorum. Kalıcı zayıflama yöntemi arıyordum, gerçekten kalıcı olacak bir yöntem... oysa hiçbirşeyi uygulamayan geçiremeyen bir insan olarak bir yöntem bulsam bile uygulayabilecek miydim bilmiyordum...

KALICI ZAYIFLAMAK İÇİN EN ETKİLİ YÖNTEM
   Bana çok yardımcı oldu dış görünümümle değil beynimle, duygularımla ilgilendi.Ama bir türlü çevremdekiler susmuyordu. “Güzel ama şişman, iyi kız ama şişman”! Ya ne büyük bir kusurmuş şişmanlık! Artık bu çevremdekilere eşimin ailesi de katılmıştı. Onları da anlıyordum, zayıf bir gelinleri olsun isterler ama ben obezim. Daha sonra evlendim tabi daha da kilolu olarak... Artık kimseyi takmıyordum ve  daha çok yer olmuştum.İş hayatımda olumsuz etkiliyordu kilom beni. Çok zayıf insanlar bile rejim yapıyordu. Ama ben nerdeeeee! Dalga geçiyorlardı benimle ama ben aldırmıyordum. Ben de onların zekâsıyla dalga geçiyordum. Arkadaş dediklerimin “Eşin seni iyi ki boşamıyor, ben olsam bir gün durmazdım” demeleri iyice sinirimi bozuyordu. Artık kişilik çatışması yaşıyordum. Aciz, yardım bekleyen,umutsuz kilolarımdan nefret eden ben dışarıya karsı gayet güçlü, kilolarına sahip çıkan hiçbirşeyi takmayan biriymiş gibi göründüm. Artık içimde iki Aslı var ve bir karakterim diğerini alt etmeye çalışırken ben eziliyorum.

   Kalıcı zayıflamak için yöntem arıyorum. Lütfen bana yardım edin... Özgüvenimi kazanmak, bana yöneltilen eleştirileri cevaplandırabilmek için kalıcı zayıflama yöntemi arıyorum...

    Aslında renkli bir kişiliğim vardır. Sosyal bir insandım ama Şartlar ve kilolarım artık sosyal olmamı istemedikleri için zamanla asosyal bir insan oldum. Aslında her zaman hayata karsı güçlüyümdür. En azından şükretmesini biliyorum. Başıma olumsuz bir olay geldiğinde bile bundan ders çıkarmasını biliyorum ve aynı hatayı bir daha kolay kolay yapmıyorum. Şişmanladıktan sonra çift karakterim olduğunu düşünüyorum. O  eski Aslı iyi güçlü ama bir taraftan dayanıksız, başarısız... Kişilik çatışması altında eziliyorum. Yaşamayı seviyorum ama kilolarımla asla!Kilolarımı bu kadar dert ederken neden başaramıyorum zayıflamayı bilmiyorum...En olumsuz özelliğim işte bu. Farkında olmak ve hiçbir şey yapmamak... Sonuç olarak bana dokunmayan yılan bin yıl yasasın felsefesiyle gidiyoruz.


   Bu kiloda çocuk sahibi olmayı asla düşünmüyorum. Kalıcı zayıflamak istiyorum, kalıcı zayıflama yöntemi arıyorum. Lütfen bana yardım edin...

Aslı Berber/Gölcük

KALICI ZAYIFLAMAK İÇİN MUCİZE YÖNTEM-ZİHİNSEL VE BEDENSEL DEĞİŞİM

  
Ruhsal ve bedensel arınmayı sağlayarak sağlıklı yaşam kalitesini ve süresini arttıran HK Performans ZayıflamaAkademisi üyelerimize teşekkürler.

Umarız bu bilinçlenme ve aydınlanma yolu bu konudan muzdarip farklı kişilerinde aydınlanmasına vesile olur. Zayıflama bir bedensel değişim değildir. Gerçeklere göre kalıcı zayıflama hayatı şekillendirmektir.

Hızlı ve sağlıklı Kilo vermek ve kalıcı zayıflamak için tek ve istisnasız yolu, "HK performans" kurumsal sunumlarında bulunan eğitim odaklı ZİHİNSEL ve BEDENSEL DEĞİŞİM programlarıdır.

kalıcı zayıflamak için en etkili yöntem
Aksini düşünenler, ZAMAN İÇİNDE yaşadıkça; para, zaman ve umutlarını kaybettikçe, HK Performans kurumsal çözümlerin farkını daha iyi anlayacaktır.

Mucizeyi dışarıda arayanlar, her zaman hüsrana uğrayacaklardır! Kendi mucizeniz yaratmak için GELİŞEREK DEĞİŞİM eğitimleri ile Kalıcı ve Sağlıklı zayıflama programlarına katılabilirsiniz. Kendinizi geliştirerek kimseye muhtaç kalmadan karanlık yolunuzu kendiniz aydınlatabilirsiniz.

Aklını kullanan insanlar değişim için doğru yolu gördüğünde hiç tereddüt etmezler... Zihinsel kölelik düzeninde gerçeği görmüş olmasına rağmen, içinde pek çok kuşku-şüphe ve korku barındıranlar arınmaya, değişmeye en çok ihtiyacı olan kişilerdir.

Sağlıklı kilo vermek, kalıcı zayıflamak için gerçeği öğrendikten sonra zaman kaybetmek, size her gün daha çok acı verecektir. Kalıcı zayıflamak için yönteminizi dikkatli seçin.

HK Performans Eğitim Danışmanlık